Tinder, gizli mod ve daha fazla güvenlik özelliği sundu

Tinder, gizli mod ve daha fazla güvenlik özelliği sundu

Tinder bazı yeni güvenlik özelliklerini ve güncellemeleri sunmaya başladı. İşte tüm detaylar.

Kullanıcılar artık, Tinder profillerinde gizli moddan yararlanabilecek. Yalnızca sizin beğendiğiniz kişiler sizi tavsiyelerinde görecek. Bu da uygulama üzerinde kullanıcılara bir güvenlik sağlayacak. Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla daha fazla güvenlik ve gizlilik özelliği sunulmaya başlandı. Ayrıca önerilerinizde açılan profilleri engelleyebileceksiniz. Bu nedenle artık uygulamayı kullanırken istemediğiniz profillerden uzak kalabileceksiniz. Bu, kullanıcıların telefon numaralarına göre başkalarını engellemesine olanak tanıyan bir özelliği takip edecek.

Tinder, gizli mod ve daha fazla güvenlik özelliği sundu

Uzun basın raporlama adı verilen başka bir yeni güvenlik özelliği var. Bu özellik ile rahatsız edici bir mesaj alırsanız, hızlıca bildirmek için dokunup basılı tutabilirsiniz. Tinder, bunun daha fazla insanı kötü davranışları bildirmeye teşvik edeceğini ve böylece kuralları çiğneyen kullanıcılara karşı harekete geçebileceğini umduğunu söylüyor. Uygulama, özelliklerin nefret söylemi, cinsel taciz ve sömürü dahil olmak üzere zararlı veya uygunsuz bulduğu daha fazla dili tespit edeceğini söylüyor.

Şirket, “Bu Sizi Rahatsız Ediyor mu” ifadesini eklediğinden beri, yüzde 46 oranında daha fazla zararlı dil içeren mesaj bildirimi aldığını söylüyor. Bu güncellemelerin yanı sıra uygulama, aile içi şiddeti ve cinsel saldırıyı sona erdirmek için bir kampanya olan No More ile işbirliği içinde bir dizi Sağlıklı Buluşma Kılavuzları sunuyor. Uygulama güvenlik ve gizlilik özelliklerini daha fazla artıracak diyebiliriz.

NASA yaşanabilir gezegenler kuşağına bir yenisini daha ekledi