Arkadaşlık sitesi üzerinden tanıştığı kişiyi yedi!

Tinder kullanan muhabir IŞİD

İnternetten tanıştığı kişi ile buluşup sonra bu kişiyi evine davet eden 52 yaşındaki adam, henüz yeni tanıştığı arkadaşını önce öldürüp sonra parça parça yemiş.

Arkadaşlık sitesi üzerinden tanıştığı kişiyi yedi! İnternetin yaygınlaşması dünyanın öbür ucundaki insanlarla bile saniyeler içerisinde tanışıp iletişim kurabilmemizi sağlıyor. Hatta artık birçok insan internet üzerinde yer alan arkadaşlık siteleri vasıtasıyla kendi gibi düşünen kişilerle tanışıp arkadaş olabiliyor.

Tinder, premium özellikler için fazla ücret almayı bırakacak

İşte Amerikalı 25 yaşındaki internet kullanıcısı Kevin Bacon’un amacı da tam olarak buydu. 52 yaşındaki Mark Latunski ile “Grindr” isimli bir arkadaşlık platformu üzerinden tanışan genç adam, başına geleceklerden habersiz olarak yeni arkadaşıyla tanışmaya gitti.

Tinder kendi uygulama içi 'paralarını' piyasaya sürüyor

Arkadaşlık sitesi üzerinden tanıştığı kişiyi yedi!

Bir süre dışarıda vakit geçiren ikili daha sonra Latunski’nin evine geçince olanlar oldu. Burada Bacon’a arkadan saldıran ve onu bıçaklayarak öldüren katil, sonrasında genç adamın cesedini evinin bodrum katına indirerek tavana astı. Polise verdiği ifade de genç adamdan aldığı parçaları pişirerek yiyen cani adam, polislerin eve gelmesiyle birlikte hiçbir şey yokmuş gibi kapıyı açınca yakayı da ele vermiş oldu.

Tinder Ukraynalı mültecilere yardım ediyor!

2019 yılında işlenen bu cinayet hakkında nihai karar dün verilirken, katil Latunski’ye planlayarak adam öldürme suçundan ömür boyu hapis cezası verildi. Tabi bu cinayetin Amerika Birleşik Devletleri’nde işlendiği duyulunca akla hemen idam gelebilir ancak idam uygulaması Amerika Birleşik Devletleri’nin genelinde değil sadece bazı eyaletlerinde yürürlükte olan bir cezalandırma yöntemidir.

Snapchat kan kaybetmeye devam ediyor