Samsung Gear S4 akıllı saatlerini bu yıl sonuna kadar yayınlaması bekleniyor

Ön tasarım, özellikler ve fiyat karşılaştırması

2016 yılında yayınladığı Gear S3 serisi ve 2017 yılında yayınladığı Gear Sport  akıllı saatleri ile başarıya ulaşan Samsung, akıllı saatlerinin üzerinde geliştirmelerine devam ediyor. SamMobile‘den sızan bilgilere göre beklenen yeni akıllı saatin adı SM-R800. Piyasadaki adı ise Samsung Gear S4 olması bekleniyor.

Peki Samsung Gear S4 ile bizi neler bekliyor?

Yeni çıkması beklenen Samsung yapımı akıllı saat hakkında bilinen pek detay yok açıkçası. Muhtemelen yeni serisi çokta şaşırtıcı bir saat olmayacaktır kullanıcıları için.

Mevcut dahili uygulamarında geliştirmeler bekleniyor.  Daha gelişmiş uyku takibi sistemi ve daha kapsamlı fitness yetenekleri gibi.

Samsung Gear S3 Classic
Samsung Gear

Önceki akıllı saat sürümlerinde olduğu gibi Samsung’un kendi işletim sistemi olan Tizen OS kullanılması bekleniyor. Yani yeni bir akıllı saat işletim sistemi olmayacak. Ayrıca Android ve iOS telefonlarlada uyum içinde çalışabilmesi bekleniyor tıpkı Gear S3 Classic (yukarıdaki resimde olan), Gear S3 Frontier ve Gear Sport modellerinde olduğu gibi.

Maalesef ki, büyük merakla beklenen Gear S4 serisi bu yılın son çeyreğinde(ekim-aralık) kullanıcısı ile buluşması bekleniyor.

Yeni bilgilere ulaşır ulaşmaz sizi yeniden bilgilendiriyor olacağız.

Samsung GearS3 serisini daha yakından tanıyalım