Timothee Chalamet yeni görünümü ile şaşırttı

Timothee Chalamet yeni görünümü ile şaşırttı

Timothee Chalamet, James Mangold’un yakında vizyona girecek biyografik filmi A Complete Unknown’un ilk fragmanında Bob Dylan’ı canlandırıyor. İşte tüm detaylar.

Dune oyuncusu, 1960’larda karşı kültür gücü haline gelen ikonik folk şarkıcısı ve söz yazarı rolünü üstleniyor. Timothee Chalamet ayrıca, tıpkı Dune Part 2’deki rol arkadaşı Austin Butler’ın Elvis’teki rolü için yaptığı gibi, Wonka’daki performansının ardından müzikal çalışmalarını temel alarak, rol için kendi şarkılarını seslendirecek. Chalamet’in Dylan’ın klasik “A Hard Rain’s A-Gonna Fall” şarkısını, şarkıcının hayatı ve kariyerinden kesitler arasında seslendirdiği Searchlight Pictures filmine ilk bakış da yayınlandı.

Resmi açıklama: “1960’ların başındaki etkili New York müzik sahnesinde geçen film, 19 yaşındaki Minnesotalı müzisyen Bob Dylan’ın bir halk şarkıcısı olarak konser salonlarına ve listelerin zirvesine hızlı yükselişini konu alıyor; şarkıları ve gizemi bir dünya yıldızı haline geliyor. Dünya çapında sansasyon yaratıyor ve 1965’te Newport Folk Festivali’nde çığır açan elektrikli rock and roll performansıyla doruğa ulaşıyor” ifadeleri yer aldı.

Timothee Chalamet yeni görünümü ile şaşırttı

Filmde ayrıca Pete Seeger rolünde Edward Norton, Sylvie Russo rolünde Elle Fanning, Johnny Cash rolünde Boyd Holbrook, Joan Baez rolünde Monica Barbaro, Albert Grossman rolünde Dan Fogler, Harold Leventhal rolünde P.J. Byrne, Alan Lomax rolünde Norbert Leo Butz ve Will Harrison rol alıyor. Bob Neuwirth ve Scoot McNairy, Woody Guthrie rolünde. Mangold daha önce Dylan’ın hikayesini anlatma konusundaki motivasyonunu açıklamıştı. Timothee Chalamet de rol için çok uygun olacak.

OpenAI’nin CEO’sunda yapay zeka konusunda Çin’e karşı birleşme çağrısı!