En iyi havayolu firmaları 2019

uçak

#İŞBİRLİĞİ

Gelişen teknoloji ile birlikte uçmakta büyük bir kolaylık haline geldi. Peki dünyanın dört bir yanına uçabileceğiniz en iyi hava yolu firmaları hangileri? İşte bu sorunun yanıtı.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımızdaki pek çok şey de değişti. Otomobillerden, cep telefonlarına, otobüslerden uçaklara kadar pek çok unsur, teknolojinin nimetleriyle donatıldı.

Günümüzden 20 – 30 yıl önceki araçlarla, günümüz araçları arasında dünyalar kadar fark var. Bu farkın en çok hissedildiği yer ise uçaklar diyebiliriz.

Uçaklardaki teknolojik gelişmeler genel ağırlıklı olarak kokpit merkezli olsa da yolcu konforunu arttıran önemli yenilikler de olmadı değil. Özellikle de maddi yönden sıkıntınız yoksa.

Günümüzde otel konforunda yolculuk yapmanızı sağlayan uçaklar mevcut. Fakat bir uçuş için servet ödeyecek paranız yoksa o zaman en iyi hava yolu şirketini seçmek daha konforlu bir yolculuk yapmanıza yardımcı olacaktır.

Peki dünyanın en iyi havayolu firmaları hangileri? Bu yazımızda dünyanın önde gelen mecralarından biri olan Forbes tarafından belirlenen dünyanın en iyi havayolu firmaları listesini sizlerle paylaşacağız.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri dünyanın en iyi havayolu firmaları ile başbaşa bırakalım.

2019’un en iyi havayolu firmaları

Singapure Airlines

Singapure Airlines

Merkez Ülke: Singapur