TikTok sinema bileti de satacak

TikTok, mini oyunlar test ediyor!

TikTok, dikkatinizi çeken bir fragman gördükten sonra sinema bileti almanız için kolay bir yol sunabilir.

TikTok sinema bileti de satacak. Seçkin film stüdyolarına TikTok’ta Gösteri Saatleri adlı bir araca erişim sunuyor. Stüdyolar tam bir fragman gösterebilecek, ardından gösterim saatleri ve yakındaki tiyatrolarla ilgili ayrıntıları gösterebilecek. Ayrıca bilet satın alabileceğiniz bir ortak siteye bağlantı ekleyebilecekler.

TikTok, kullanıcıların %52’sinin uygulamada yeni bir şov, film veya oyuncu hakkında bilgi edindiğini ve bir eğlence reklamı veya fragmanı görenlerin dörtte birinin bilet satın aldığını söylüyor. Bu araç, işleri kolaylaştırabilir ve (stüdyoların bakış açısından) tüketicilerin bilet satın alma niyetlerini takip etmelerine yardımcı olabilir.

TikTok 27 milyon sterlin para cezası ile karşı karşıya

Platform, markalara ve reklamcılığa odaklanan bir zirvenin parçası olarak Showtimes’ı TikTok’ta duyurdu. Dikkate değer bir diğer güncelleme de mobil oyun şirketleriyle işbirliği yapan içerik oluşturucuların, insanların tanıttıkları oyunu indirmelerine yardımcı olmak için ilgili iOS ve Android uygulama mağazası bağlantılarını ekleyebilecek olmaları. İçerik oluşturucular ayrıca bir videoda sergiledikleri hizmet veya ürün hakkında daha fazla ayrıntıya bağlantı içeren bir yorumu sabitleyebilecekler.

TikTok yanlış bilgilerle savaşmak için kolları sıvadı

TikTok sinema bileti de satacak

Markaların iş ortaklığı yapabilecekleri influencerlar bulabileceği TikTok Creator Marketplace güncellemeleri olacak. TikTok, aramayı iyileştireceğini, markaların ve ajansların kısa bir özete uyan içerik oluşturucuları hızlı bir şekilde bulmasına yardımcı olacağını ve herhangi bir kullanıcıyı (800.000 güçlü TikTok Oluşturucu Pazarı’nda olmayanlar dahil) bir kampanyaya katılmaya davet etmelerine izin vereceğini söylüyor.

TikTok hakkında şok iddia! Bazı hesaplar torpilli

Bu arada TikTok, Profile Kit adlı bir özelliği de duyurdu. Bu, kullanıcıların hesaplarını bazı üçüncü taraf uygulamalara bağlamasına ve bazı videolarını orada görüntülemesine olanak tanıyor. TikTok’un bu girişim için ilk ortağı Linktree. Diğer sosyal medya profillerinize bağlantıların yanı sıra Linktree “link in bio” sayfanızda TikTok’larınızın bir kısmını görüntüleyebileceksiniz.

Geleceğin Apple iPad’leri Hibrit OLED ekran teknolojisi ile gelecek