Ankara Film Festivali ücretsiz sinema bileti dağıtacak!

Ankara Film Festivali

Sinema sektörünün tekelleşmesine bir alternatif olarak Ankara Film Festivali uzun bir süredir devam ediyor. Bu yılki Ankara Film Festivali’nde de gelenek değişmedi. Ücretsiz sinema biletleri dağıtılmaya başlandı. İşte haberimizin detayları.

Yaklaşık olarak 30 yıldır faaliyetlerine devam eden Ankara Film Festivali’nde, birbirinden farklı kategorilerde sinema gösterimleri yapılıyor. Bu gösterimlere Türkiye’nin dört bir yanından ve 7’den 70’e herkes büyük ilgi gösteriyor. Türk Eğitim Derneği ise gençlerin sinema ile daha çok buluşması için bir karar aldı ve onu 5 yıldır uygulamaya devam ediyor.

Ankara Film Festivali için 28 Nisan son gün

Hayırsever kişiler tarafından başlatılan askıda ekmek kampanyasının farklı bir türevi olan askıda bilet kampanyası, Türk Eğitim Derneği tarafından 5 yıldır düzenli olarak sürdürülüyor. Türk Eğitim Derneği, bu festival kapsamında gençlerin sinema ile daha çok buluşmasını istiyor.

TED

Ankara Film Festivali’nde dernek tarafından ayrılan yaklaşık olarak 4000 adet sinema bileti bulunuyor. Bu sinema biletleri askıda bilet olarak dağıtılıyor ve tamamen ücretsiz. Ankara’daki gençler eğer öğrenci ise bu biletlerden ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Gençlerin bu tarz kampanyalarla, sinema aktivitelerine daha çok katılmasını umuyoruz. Sizce de bu uygulama, gençlerin sinemaya olan ilgisini artırabilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Marvel sinematik evreni kronolojik sıralaması