TikTok, Hikayeler özelliğini test ediyor!

TikTok, Hikayeler özelliğini test ediyor!

TikTok, imza niteliğindeki kısa biçimli videolar formatının dışında bir şey deniyor. Şirket, şimdi platformunda Hikayeler özelliğini test ediyor. İşte detaylar.

Sosyal medya danışmanı ve eski The Next Web yazarı Matt Navarra tarafından paylaşılan bir tweet’e göre şirket, paylaşıldıktan sonra 24 saatte kaybolan Hikayeler formatındaki gönderileri deniyor. TikTok, Variety’ye şu anda özelliği ABD dışındaki küçük bir kullanıcı grubuyla test ettiğini duyurdu. Test sırasında bir problem yaşanmazsa şirketin özelliği daha geniş bir kitleye sunması çok muhtemel.  Bir şirket sözcüsü “Her zaman topluluğumuza değer katmanın ve TikTok deneyimini zenginleştirmenin yeni yollarını düşünüyoruz” dedi. “Şu anda yaratıcılara yaratıcı fikirlerini TikTok topluluğu için hayata geçirmeleri için ek biçimler vermenin yollarını deniyoruz.”

TikTok, Hikayeler özelliğini test ediyor!

Snapchat, Facebook’tan LinkedIn’e tüm sosyal medya platformları tarafından geniş çapta kopyalanmadan önce Hikayeleri içeren ilk uygulamaydı. Twitter da özelliği Fleets ile kendi platformunda çalıştırmaya çalıştı, ancak beklenen başarının elde edilmemesinin ardından bu deney bu hafta başlarında sona erdi. Genelde rakiplerine ilham veren TikTok bu sefer rakiplerinden ilham alacak. YouTube gibi köklü bir platform bile başarısını çoğaltmak için uygulamasına Hikayeler eklemişti. Durum böyle olunca Tiktok’da elde ettiği başarının üstüne bir şeyler katmayı denemek istiyor olabilir. İmzası kısa biçimli videolar olan platform Hikayeler özelliğiyle ilgi toplar mı göreceğiz.

İnternet tarayıcılarının gizli modu gerçekten güvenilir mi: Bir daha düşünün