Threads düzenleme düğmesini getirdi!

Threads arama sonuçlarında değişiklik yapacak

Threads piyasaya sunulduğundan beri Twitter için önemli bir rakip ve şirket şimdi bir çok yeniliği de eklemeye başladı. İşte tüm detaylar.

Meta, uygulamaya biraz daha ivme kazandırmaya çalışırken Threads artık bir çift faydalı güncelleme daha sunuyor. Yeni özelliklerden biri, insanların bir hatayı düzeltmek istediklerinde bir şeyi yeniden paylaşmak zorunda kalmamalarına yardımcı olacak bir düzenleme düğmesi olacak. X’in (eski adıyla Twitter) bir düzenleme düğmesi eklemesi 16 yıl sürdü ve ardından onu Twitter Blue/X Premium abonelerine özel kıldı, yani Twitter üzerinde bir düzenleme yapmak istiyorsanız ödeme yapmanız gerekiyordu. Threads’in, tüm kullanıcılar için ücretsiz olan ve mobil cihazlardan ve web’den kullanılabilecek benzer bir seçeneği sunması ise üç aydan biraz fazla sürdü.

Threads düzenleme düğmesini getirdi!

9to5Google’ın da belirttiği gibi, Threads’te bir şey yayınladıktan sonra onu düzenlemek için beş dakikanız olacak. Bu yeterince makul bir zaman dilimi denebilir. X platformunda ise bir kaç saat içinde düzenleme yapabilirsiniz ancak para öderseniz. İşin olumsuz yanı, platform bir gönderinin düzenleme geçmişini göstermeyecek. Bu, şeffaflık açısından kötü bir durum, özellikle de birileri çok hızlı ilgi gören bir gönderinin içeriğini önemli ölçüde değiştirirse.

Meta CEO’su Mark Zuckerberg ayrıca Threads’in ses klipleri yayınlama seçeneğini eklediğini belirtti. Bunlar “karaoke tarzı transkripsiyon” özelliğine sahip olacak. Bu, özellikle konuşmayı yazmaktan (veya sesi metne dönüştürme özelliklerini kullanmaktan) tercih edenler için bir başka hoş geldiniz güncellemesi.

Marvel yeni Daredevil dizisini beğenmedi; sıfırdan tekrar başlıyor