Thor: Love and Thunder film setinden ilk görüntüler sızdı!

Thor: Love and Thunder film setinden ilk görüntüler sızdı!

Chris Hemsworth’un en son Marvel Studios projesi Thor: Love and Thunder filmi çekilmeye devam ediyor. Filmde nihayet Jane Foster rolüyle Natalie Portman’ı da görebileceğiz. Setten bir kaç görüntü ise internete sızdı. Yeni set fotoğrafları bize Portman’ın Jane Foster karakterini gösterdi.

Portman henüz süper kahraman kimliğinde görünmüyor. ancak Mjolnir’i kullanabileceği düşünüldüğünde Jane Foster’ın yeni Gök Gürültüsü Tanrısı’na dönüşümünü görmemiz an meselesi. İşte setten ilk görüntüler.

Portman daha önce Yahoo! ile yaptığı bir röportajda karakterinin büyük sağlık sorunları ile uğraşacağını söylemişti. Tartışma sırasında, filmin hikayesinin Russell Dauterman ve Jason Aaron’un The Mighty Thor’daki çizgi roman çalışmasından büyük ölçüde etkileneceğini doğruladı.

Thor: Love and Thunder film setinden ilk görüntüler sızdı!

Portman “O kadar çok şey söyleyemem. Ancak gerçekten heyecanlıyım,” şeklinde konuştu. “Kaslanmak için eğitmeye başlıyorum. Ne kadar fazla süper kadın kahraman o kadar iyi.” Çizgi romanlarda Jane kanserle savaşırken aynı zamanda çekiç Mjolnir’i kullanmaya layık görülüyor. Görev süresi boyunca güçlü bir kahraman ve Yenilmezler’in bir üyesi oluyor. Mighty Thor’a dönüşmesi hastalığını ise şiddetlendiriyor ve kanser tedavisini çok daha zor hale getiriyor. Bu hikayenin filmde nasıl şekilleceği ise henüz belli değil. Ancak çizgi romanlardan yola çıkarsak heyecanlı bir filmin bizi beklediği kesin. Thor: Love and Thunder önümüzdeki yıl 6 Mayıs 2022’de gösterime girecek. O zaman çizgi romana ne kadar sadık kaldıklarını görmüş olacağız.

TP-Link Tapo P100 akıllı prizin yeni paketi ülkemizde satışa sunuldu