Thor: Ragnarok’tan Son Haberler!

thor

İkinci Thor filmi Dark World, beklentileri karşılamaktan uzak olsa da, Hulk’ın (Mark Ruffalo) katılımıyla, serinin son halkası çok daha fazlasını vadediyor.

Marvel Sinematik Evreninin, “İkinci Aşama” olarak nitelendirebileceğimiz filmleri arasında Thor: Dark World, en düşük gişe hasılatı elde eden ve en az beğeniyi toplayan yapımdı. Elbette; yapım, yine de ciddi bir gişe başarısıydı ve yapımcı stüdyoya kar ettirmeyi başardı.

Lakin Thor Ragnarok’a dair umutlar büyük. Zira kadroya; Mark Ruffalo, Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Karl Urban ve Tessa Thompson gibi bol ödüllü yıldızlar katıldı. Orijinal seriden tek kayıp ise Oscar ödüllü oyuncu aktris Natalie Portman oldu. Buna kayıp demek, çok da mümkün değil. Zira, Natalie Portman büyük yeteneğine karşın Marvel filmlerinde oynamaya dair isteksizliğini defalarca kez belirtmiş hatta Avengers filmlerin de görünmek kaçınmıştı. Ünlü yıldız, söz konusu anlaşmayı imzalandığında bazı maddi zorluklar içinde olduğuna değinmiş ve şimşekleri üstüne çekmişti. İsteksiz Portman’ın açığını Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Karl Urban üçlüsü kolayca kapatılabilir.

thor