Thor 3’de, Hulk da Var!

Chris Hemsworth in Thor

Popüler beyaz perde serisi Thor’un son halkası Thor 3, 2017 yılının yaz aylarında gösterime girecek. Popüler zincirin son halkasında, çok yakından tanıdığımız bir karakter de yer alacak.

Thor ve Thor: The Dark World, gişe hasılatı ve eleştirmen yorumları açısından son derece iyi rakamlar elde etmesine karşın, daima Iron Man serisinin, hatta son zamanlarda Captain America’nın bile nispeten gerisinde kaldı. Yapımın üçüncü halkası, bunu değiştirmeyi hedefliyor. Filmin devamında, Samuel El Jackson’ın yanı sıra, Avengers serisinde Hulk rolüyle büyük beğeni kazanan Mark Ruffola da yer alacak. Söylentilere bakılırsa, “Strongest One There is (En Güçlü Kişi)” olarak nitelendirilen Hulk, filmde önce İskandinav Tanrısı’na meydan okuyacak, sonra da beklendiği – ve klişe olduğu – üzere ittifak gerçekleşecek.

Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Tom Hiddleston, Idris Elba ve Jaimie Alexander önceki filmlerdeki rollerini devralırken, Oscarlı oyuncular Anthony Hopkins ve Natalie Portman konusundaki belirsizlik sürüyor.

Thor

Peki Thor: Ragnorak’ın konusu ne olacak? Buna en yakın cevap için çizgi roman dünyasına bakıyoruz. Ragnorak, Asgard’ın sonsuz bir döngüde defalarca ve defalarca kez sonunu getiren kıyamet günü olarak biliniyor. Ancak İskandinav Tanrısı, tüm sevdiklerinin hayatını kurtarmak için kendisini Yggdrasil ile birleştiriyor. Böylece rünlerin gücünü kullanmayı öğrenip, kudretini Odin ötesine ve kozmik boyuta taşıyıp, “Rune King” haline dönüşüyor ve Ragnorak’ı bir kez ve sonsuza kadar sonlandırıyor. Hatta bu seride, inanılmaz güçlü karanlık varlıklar  Those who sit above in shadow denen elemanları yeniyor ve ırkının kötü kaderini sona erdiriyor.

Ancak böyle derin bir hikayenin filmde nasıl işleneceği hakkında henüz bir fikrimiz yok.