The Witcher Blood Origin yayınlandı

The Witcher Blood Origin

The Witcher ile aynı evrende geçen ve bu dünyanın geçmişini anlatan mini dizi The Witcher Blood Origin, bugün Netflix’te yayınlandı.

Bildiğiniz gibi Netflix’in bugüne kadar yayınladığı en başarılı dizilerden biri de The Witcher oldu. Andrzej Sapkowski’ın, aynı adlı oyun serisine de kaynaklık eden fantastik roman serisinden uyarlanan dizi, şu ana kadar yayınlanan iki sezonuyla büyük başarı yakaladı. Bu yüzden dizinin çekimleri tamamlanan 3. sezonu heyecanla bekleniyor. Neyse ki biz 3. sezon için gün sayarken, The Witcher’ın boşluğunu doldurabilecek başka bir dizi geldi. The Witcher ile aynı evrende geçen ve bu dünyanın geçmişini anlatan The Witcher Blood Origin, bugün Netflix’te izleyici ile buluştu.

Duyurulduğu günden beri Witcher hayranları tarafından merakla beklenen The Witcher Blood Origin, dört bölümden oluşan bir mini dizi.

The Witcher Blood Origin

Blood Origin, The Witcher oyun serisinde ve dizide anlatılan olayların binlerce yıl öncesinde geçiyor. Geralt ve Ciri aracılığıyla tanıma fırsatı tanıdığımız bu fantastik evrenin geçmişini görme şansı yakaladığımız dizi, asıl dizide de zaman zaman duyduğumuz eski bir olayı, kürelerin birleşmesini anlatıyor. The Witcher evreni için oldukça önemli bir olay olan kürelerin birleşmesi; insanların, elflerin ve canavarların dünyalarının buluşmasına neden oluyor. Asıl diziden de bildiğimiz gibi bu birleşme elfler için yıkıcı sonuçlar doğuruyor.

Bu yıl Everything Everywhere All at Once ile adından söz ettiren usta oyuncu Michelle Yeoh dizinin başrolünde yer alıyor. Ona Sophia Brown, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis ve Dylan Moran eşlik ediyor.

Red Magic 8 Pro’nun batarya özellikleri kesinleşti