The Witcher 4 Sesleri Yükselmeye Başladı

The Witcher 3 7

CD Projekt stüdyosu, The Witcher 3’ün ardından da sevilen serinin devam edebileceğinin, sadece Geralt’ın hikayesinde sona gelindiğinin sinyallerini verdi.

Oyun dünyasının en başarılı RPG serilerinden biri olan The Witcher, bu yıl yayınlanan The Witcher 3 ile orijinal üçlemeyi tamamladı. Birçok ödüle layık görülen üçüncü oyunla birlikte, serinin ana karakteri olan Geralt’ın ana hikayesi sona erdi. Peki bu durum serinin de sona ereceği anlamına mı geliyor? Oyuna geliştiren CD Projekt stüdyosunun açıklamaları, serinin The Witcher 3’ün ardından da devam edeceğini gösteriyor.

the witcher 3

Geçtiğimiz günlerde The Witcher serisi hakkında konuşan CD Projekt CEO’su Adam Kicinski, Geralt’ın hikayesinin sona erdiğini fakat The Witcher serisinin devam edeceğini söyledi. Kicinski, 10 yıldan uzun süredir bu seri üzerinde çalıştıklarını ve serinin tüm dünyada milyonlarca hayrana sahip olduğunu söylerek böyle bir seriyi terk etmenin mantıklı olmayacağını söyledi. Ancak yakın zamanda The Witcher 4 görmeyi beklememek gerek. Şu sıralar Cyberpunk 2077’a odaklanan stüdyonun yeni bir The Witcher oyunu geliştirmesi oldukça uzun sürebilir.

Xbox One Kullanıcılarını 2016’da Müthiş Oyunlar Bekliyor