Lumia McLaren’den Yeni Görüntüler Sızdırıldı

lumia mclaren 1

Microsoft’un em heyecan verici akıllı telefonlarından biri olan, fakat son anda alınan kararla iptal edilen Lumia McLaren’den yeni görüntüler internet sızdırıldı.

Geçtiğimiz yıl sık sık gündeme gelen Lumia McLaren, Microsoft’un son dönemdeki en heyecan verici ürünlerinden biriydi. Ancak Surface Mini’de olduğu gibi McLaren de bilinmeyen bir nedenden dolayı son dakikada iptal edildi. Son derece gelişmiş özelliklere sahip olan telefonun iptali Lumia meraklılarını hayal kırıklığına uğrattı. Lumia McLaren hakkında şimdiye kadar bilinenler dedikodulardan ibaret olsa da, telefondan yeni görüntülerin internete sızdırılmasıyla birlikte kullanıcıların neyi kaçırdığı açıkça görüldü.

lumia-mclaren (1)

41 megapiksel arka kameraya sahip olan Lumia 1020’nin halefi olan Lumia McLaren ile ilgili servis edilen bilgiler, telefonun müthiş bir kameraya sahip olacağını göstermişti. Dün internete sızdırılan yeni görüntüler de McLaren’in bu müthiş kamerasını gözler önüne serdi. İptal edilen telefonda kullanılan kameranın 20 megapiksellik PureView Carl Zeiss kamera olacağı söyleniyor.

İptal kararına rağmen birçok insan hala Microsoft’un Lumia McLaren’i bir gün piyasaya süreceğini umsa da, telefon Microsoft’un gelecek planları arasında yer almıyor. Amerikalı teknoloji devi bunun yerine Lumia 950 ve Lumia 950 XL’e odaklanacak gibi görünüyor.

lumia-mclaren (2)

Windows 10 da Windows Phone’u Kurtaramayacak