The Witcher 3’ün Yapım Aşamasında Sona Gelindi

The Witcher 3 Yeni Oyunculara da Hitap Edecek

Son yılların en merak edilen oyunları arasında yer alan ama çıkış tarihi defalarca ertelenen The Witcher 3: Wild Hunt’ın yapım aşamsında sona gelindi.

CD Projekt RED stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı RPG serileri arasında yer alan The Witcher serisinin merakla beklenen yeni üyesi The Witcher 3: Wild Hunt defalarca ertelenmiş olsa da, bu sefer açıklanan tarihte oyunseverlerle buluşacak gibi görünüyor. İlk olarak 2013 yılında duyurulan The Witcher 3: Wild Hunt’ın sonunda oyunseverlerle buluşmaya hazır olduğunu duyuran CD Projekt RED, oyunun altın seviyesine ulaştığını, yani yapım aşamasında sona gelindiğini duyurdu.

The_Witcher_3

The Witcher serisinin ana karakteri olan Geralt’ın hikayesini sonlandıracak olan The Witcher 3: Wild Hunt‘ın oldukça kapsamlı bir açık dünyada geçeceği ve büyüklük olarak eski The Witcher oyunlarından 30 kat daha büyük olacağı biliniyor. Oyunun bu devasa yapısı çıkış tarihinin defalarca ertelenmesine neden olmuş olsa da, bugüne kadar yayınlanan görüntülere bakıldığında bu ertelemelere değer bir oyun ortaya çıkmış gibi görünüyor. Yeni nesil konsolların sunduğu imkanlardan sonuna kadar faydalanarak geliştirilen The Witcher 3: Wild Hunt, 19 Mayıs’ta PC, Xbox One ve PlayStation 4’e yönelik olarak satışa sunulacak.

Huawei Honor 4X Nihayet Avrupa’ya Taşındı