The Witcher 3: Blood and Wine’ın Satış Tarihi!

the witcher 3

İkinci ve son The Witcher 3 DLC paketi “Blood and Wine”ın satış tarihi, geliştirici şirkete yakın kaynaklarca sızdırıldı.

1994 yılında Polonya’da kurulan CD Projekt, oyun dünyası için kayda değer bir öneme sahip. Şirket Marcin Iwiński ve Michal Kiciński tarafından kurulmuştu. O zamanlar Amerika Birleşik Devletleri ile Rusya arasındaki ilişkiler pek de hoş sayılmazdı. Marcin Iwiński ve Michal Kiciński, Batı firmalarının oyunlarını Rusça’ya çevirir ve “crack” işlemi gerçekleştirdi. Tüm şirketin değeri, içinde bilgisayarlar ve CD yazıcılar ile birlikte sadece ve sadece 2000 dolardı.

Köprünün altında çok sular aktı. CD Projekt, akranlarından çok daha düşük bir bütçeye sahip olmasına rağmen, Witcher gibi bir mucizeyi geliştirmeyi başardı. Elbette Witcher efsanesi büyüdükçe büyüdü ve abartısız olarak, tarihin en iyi oyun serilerinden biri haline geldi. CD Projekt Red ise genişleyerek, online oyun platformu gog.com’u kurdu.

Witcher 3
The Witcher 3: Blood and Wine

Şimdi oyun müdavimleri, Witcher 3’ün nihai DLC paketi ve “Beyaz Kurt” Geralt’ı son kez yöneteceğimiz Blood and Wine’ı satışa sunmaya hazırlanıyor. Geliştirici şirkete yakınlığı ile tanınan Polonyalı oyun sitesi GRYOnline, efsanenin son halkasının raflarda yerini alacağı tarihi açıkladı: 07 czerwca 2016. Yani, 7 Haziran 2016…

Bu tarih, CD Projekt’ın takvimiyle de uyuşuyor zira Polonyalı firma, Witcher 3: Blood and Wine’ın, 2016 yılının ilk yarısında, hayranlarıyla buluşacağını resmi kalemlerden duyurmuştu.