The Sims, oyun içi bir müzik festivali düzenleyecek

the sims

The Sims, oyunu yıllara meydan okuyan oyunlardan biri.  Electronic Arts tarafından yayınlanan oyun bir yaşam simülasyonu üzerine kurulu. İstediğiniz görünüm ve kişisel özelliklere sahip “insanlar” yaratıp istediğiniz tasarımla kurulan evlerde yaşatabilirsiniz. Oyun dünya çapında 200 milyon kopyaya yakın varan satışı ile tüm zamanların en çok satan video oyunlarından biri.

The Sims şimdi sanal bir konser sunacak. Oyunun dikkat çeken özelliklerinden birisi de kendi dilinin olması. Yaratılan simülasyon insanlar oyuna özel bir dille konuşuyor. Oyunda gerçekleşecek olan konserde bazı şarkılar kurgusal Simlish dilinde seslendirilecek. Bugün EA, 29 Haziran-7 Temmuz tarihleri ​​arasında The Sims 4 içinde gerçekleşecek bir oyun içi müzik festivali olarak tanımlanan “Sims Sessions”ı duyurdu.

The Sims, oyun içi bir müzik festivali düzenleyecek

Konserde “Sabotage” adlı single’ını söyleyecek olan pop yıldızı Bebe Rexha karşımıza çıkacak. Açılışta Glass Animals ve Joy Oladokun yer alacak, ancak bu isimler İngilizce konuşacak. Oyuncular, etkinlikte müzik dinlemenin yanı sıra festival alanını keşfedebilecek, yeni kıyafetler yaratabilecek ve tüm sanatçılardan “özel dijital ürünler” satın alabilecekler. Bu arada Bebe Rexha, Simlish karaoke oturumu için popüler TikTok kullanıcılarıyla da ortaklık yapacak. Katy Perry, Carly Rae Jepsen gibi büyük isimler de konserde yer alacak. Pandemi yüzünden gerçek konserlerin durduğu bir dönemde The Sims, konseri hem oyunun popülerliği açısından hem de kullanıcıların eğlenmesi açı sından oldukça mantıklı.

Dogecoin yaratıcısı Twitter üzerinden bomba bir açıklama yaptı: Fiyat yükselir mi