The Sims 4 Eklenti Paketleri Ortaya Çıktı

Content Announce Blog

The Sims 4 oyuncularına yapılan anket bazı muhtemel eklenti paketlerini ortaya çıkardı.

The Sims serisinin son oyunu The Sims 4 oyun severler ile buluştu ancak beklentileri tam anlamıyla karşılamadı. Bu noktada bir toparlama nitelği taşıyan eklenti paketleri ile ilgili oyun severlerin fikrinin alınması gelmesi muhtemel eklenti paketlerini ortaya çıkardı.

 

 

The Sims 4 için yayınlanması planlanan muhtemel eklenti paketlerinden biri City Living eklentisi. Bir diğer eklenti ise Business Owner eklentisi bu eklentide de kendi işinizin patronu oluyorsunuz. Son olarak ise Supernatural eklentisinin The Sims 4 oyuncularına sunulması bekleniyor.

Öte yandan The Sims 4 oyuncularına eklenti paketleri ile ilgili bir anket yapıldı. Bu anket kapsamında oyunculara yöneltilen sorular muhtemel eklenti paketlerinin çıkarılmasına neden oldu. Örneğin Supernatural paketinin anlaşıldığı sorular şu şekilde; Simleri etkileyecek, korkutacak özelliklerin oyunda yer almasını ister misiniz ? Hatta bir soruda canlanacak yaratıklardan bahsediliyor.

The Sims 4’e gelecek eklenti paketlerinin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak şuana kadar duyurulan tek eklenti paketi ise Sims 4: Ghosts.

iPhone’da Ciddi Açık!