The Sims Mobile yayınlandı!

the sims mobile

Electronic Arts tarafından geliştirilen Sims Mobile sonunda iOS ve Android için kullanıma sunuldu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Electronic Arts tarafından kısa süre önce yapılan açıklamada yeni bir Sims oyunu üzerinde çalışıldığı ve bu oyunun mobil platformlar için yayınlanacağı belirtilmişti. The Sims 4’ün PC sürümüne dayanan The Sims Mobile geçtiğimiz gün App Store ve Google Play’deki yerini aldı.

EA, The Sims’i daha önce de mobil platformlara getirmeye niyet etmiş ve 2011 yılında The Sims Freeplay’i iOS için yayınlamıştı. Aynı yıl içerisinde Facebook üzerinden oynanabilen The Sims Social’de oyun severlerin beğenisine sunulmuştu. Fakat iki yapım da bekleneni veremeyince 2013 yılında tüm serverları kapatılarak dijital marketlerden çekilmişti.

Geçtiğimiz gün yayınlanan The Sims Mobile ise grafikleri, dinamikleri ve oynanış yapısıyla son derece başarılı görünüyor. Az önce de bahsettiğimiz gibi The Sims 4’ün PC sürümüne dayanan oyun karakterinizi yaratmak, hayalinizdeki evi inşa etmek, istediğiniz kariyere ulaşmak ve güzel bir aile kurabilmek için ihtiyaç duyduğunuz tüm imkanları size veriyor.

The Sims Mobile ne yazık ki şu an için sadece Brezilya’da mevcut. Fakat oyunun kısa süre içerisinde tüm dünyada kullanılabilir olacağı ön görülüyor. Arkadaşlarınızla online olarak da oynayabileceğiniz bu mobil oyunun ücretsiz olarak indirilebileceğini de belirtelim. Elbette oyun içinde size avantaj sağlayacak olan bazı objeleri belirli ücretler karşılığında edinebileceksiniz.