Redmi Note 14 Pro ve Pro+’ın Resmi Görselleri Paylaşıldı

Redmi Note 14 Pro

Önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtılacak olan Redmi Note 14 Pro ve Pro+’ın tasarımını gözler önüne seren yeni tanıtım görselleri sızdırıldı.

Xiaomi, dün bir paylaşım yaparak merakla beklenen Redmi Note 14 serisinin önümüzdeki hafta tanıtılacağını duyurdu. Bu duyuru için paylaşılan afişte sadece iki modelin olması, Pro+’ın ileri bir tarihe bırakılacağını düşündürdü. Ancak görünen o ki Note 14 ve 14 Pro’nun yanı sıra Pro+ da önümüzdeki hafta tanıtılacak. Çünkü şirket bu duyurudan kısa süre sonra bir paylaşım daha yaptı ve bu kez de hem Note 14 Pro’nun hem de 14 Pro+’ın tasarımını gözler önüne seren yeni tanıtım görsellerini paylaştı. Redmi Note 14 Pro ile Pro+ modellerinin farklı arka kamera tasarımlarına sahip olması dikkat çekiyor.

Redmi Note 14 Pro 3

Daha önce gelen bilgilere göre, Redmi Note 14 serisindeki modellerden en az biri 1.5K çözünürlükte, yüksek yenilenme hızına sahip bir ekran kullanacak. Note 14 Pro olacağı düşünülen bu modelin yonga seti ise Snapdragon 7s Gen 3 olacak. Standart modelin yonga seti netlik kazanmış değil ama bunun Dimensity 6100+ olacağı söyleniyor. Daha ileri bir tarihte tanıtılacak gibi görünen Pro+ modelinin yonga seti ise Dimensity 7350 olacak.

Note 14 serisinin standart modeli, 45 W hızlı şarj özelliğine sahip bir batarya kullanacak. Bu bilgi geçtiğimiz günlerde 3C kurumunun veri tabanında ortaya çıkan bilgiler sayesinde doğrulanmıştı. Öte yandan gelen bilgiler Redmi Note 14 Pro’da en az 5000 mAh’lık bir batarya olacağını gösteriyor.

Redmi Note 14 Pro 2

Redmi Note 14 Pro

Redmi Note 14 Pro Redmi Note 14 Pro 8 Redmi Note 14 Pro 6 Redmi Note 14 Pro Redmi Note 14 Pro

Amazon Prime Day İndirim Günleri Ekim Ayında Tekrarlanacak