The Punisher 2. Sezon onayını aldı

the punisher

Marvel’ın en acımasız süper kahramanlarından biri olan The Punisher’ın stili ve karakteri ile diğerlerine hiç benzemediğini söyleyebiliriz. Eski bir asker olan Frank Castle’ın ailesinin intikamını almak için mafya ve çetelerle giriştiği mücadele uzun soluklu bir maceraya zemin hazırlamıştı. Marvel’ın hali hazırda beyaz perdede boy gösteren kahramanları kadar popüler olmasa da The Punisher da kendisine has bir hayran kitlesine sahip.

The Punisher başarılı bir performans sergiledi

İlk olarak geçtiğimiz yıl yayınlanan DareDevil’da görünen The Punisher, izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Seyircilerden gelen olumlu tepkiler üzere Netflix, Punisher için de solo bir dizi yapma kararı aldı. Netflix 13 bölümden oluşan dizinin ilk sezonunu 17 Kasım’da yayınladı. Elbette dizinin tüm bölümleri 17 Kasım’dan çok önce internete sızdırılmıştı.

Genel itibari ile seyircilerden olumlu dönüşler alan Punisher için ikinci sezon da onaylandı. The Punisher’ın resmi Twitter hesabından paylaşılan kısa bir tanıtım videosu ile dizinin ikinci sezon onayını aldığı duyuruldu. The Punisher’ın ikinci sezonunda da başrolde Jon Bernthal yer alacak. İkinci sezonun ne zaman yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Şu aralar Marvel’ın The Punisher için solo bir film çekebileceği iddia ediliyor. Fakat bu konuda herhangi bir resmi açıklama gelmiş değil. Dahası Marvel’ın film takviminin hayli kalabalık olduğunu dikkate alacak olursak The Punisher projesi için şimdilik erken olduğunu söyleyebiliriz.

Tomb Raider için yeni bir poster daha yayınlandı