The Matrix 4 bir aşk filmi olacak

Matrix 4

Matrix 4’ün başrol oyuncusu Keanu Reeves film hakkında konuştu. İşte The Matrix 4 ile ilgili son detaylar.

Matrix serisinin sinema dünyasını kökten sarsan bir seri olduğu reddedilemez. Yaşadığımız bu dünyanın bir bilgisayar simülasyonundan ibaret olduğu fikri, varoluş üzerine olan tartışmaları da kökünden etkilemişti.

Ayrıca günümüzde gitgide popüler bir hale gelen yapay zeka teknolojisinin de Matrix senaryosuna benzer bir sona bağlanması beklenir duruma geldi.

Ne tarafından bakarsanız bakın, Matrix sinema dünyasının en ünlü serilerinden biri haline geldi. Elbette bu ünde Keanu Reeves’in kusursuz oyunculuğunun payı da hayli fazla.

Yıllardır serinin 4. filminin geleceğine dair olan söylentiler sonunda haklı çıktı. Hali hazırda yapım aşamasında olan film 1 Nisan 2022’de vizyona girecek. Peki yeni Matrix filmi hangi zaman diliminde geçecek.

The Matrix 4 hangi zaman diliminde geçecek

Filmle ilgili en çok merak edilen detaylardan birisi de filmin hangi zaman diliminde geçeceğiydi. Nitekim şimdilerde bu da belli oldu. Filmin başrol oyuncularından biri olan Keanu Reeves geçtiğimiz günlerde konu hakkında bir açıklamada bulundu.

the matrix 4
 

Reeves’in söylediğine göre Matrix’in yeni filmi bir aşk hikayesine odaklanacak. Ayrıca son zamanda iddia edilenin aksine film ilk Matrix’in öncesinde değil, 3. filmin sonrasında geçecek.

Aşk hikayesine odaklanılan bir Matrix filmi ne derece tutar bu bir soru işareti. Fakat biz filmde aksiyon öğelerinin ağırlıkta olmasından yanayız. Yoksa aşk teması ilk 3 Matrix filminde de vardı. Fakat hiçbir zaman fazla abartılmadı.

WandaVision dizisi ertelenmeyecek