Naughty Dog’ta Ayrılık Furyası!

Naughty Dogta Ayrılık Furyası

Naughty Dog video oyun stüdyosu son zamanlarda yaşanan ayrılıklar ile gündeme oturmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz ay Uncharted‘ın yazarı olan Amy Hennig’in firmadan ayrılmasıyla başlayan rüzgarda başarılı oyun stüdyosu bir yaprağını daha kaybetti.

Naughty Dog'ta Ayrılık Furyası!

Ayrılık furyasındaki yeni isim Nate Wells oldu. Tüm otoriteler tarafından ve düzenlenen video oyun yarışmalarından tüm ödülleri toplayarak başarısına başarı katan The Last of Us‘ın baş sanatçısı olarak görev aldığını bildiğimiz Wells, Naughty Dog oyun stüdyosundan ayrıldığını ve PS3 için ilk çıkarttıkları projesi The Unfinished Swan ile ün kazanan Giant Sparrow ile anlaştığını açıkladı.

Thief: The Dark Project, Thief 2: The Metal Age, System Shock 2 ve BioShock gibi elit kategoride yer alan projelerde görev almış Wells’in yeni projesinin ise Giant Sparrow‘un üstlendiği Editch Finch olacağı tahmin ediliyor. Sihirli parmaklarının dokunduğu oyunların yüksek gelir sağladığı ve The Last of Us ile zirveye ulaştığı tartışmasız bir gerçek olan Wells’in elinden çıkacak olan yeni oyunun da aynı kalitede olması bekleniyor.

Tüm bunlar bir yana oyuncuların aklındaki tek soru Naughty Dog bu ayrılık rüzgarına bir son verebilecek mi? Zira elindeki yetenekleri kaybediyor olması oyuncuları bir hayli rahatsız etmiş durumda.

Bound by Flame’den Yeni Görseller!