The Last of Us hayranlarına güzel haber

The Last of Us 2

Tüm dünyanın merakla beklediği The Last of Us dizisinden sevindirici haberler gelmeye devam ediyor.

The Last of Us hayranlarına güzel haber. Oyun dünyasının en sevilen maceralarından biri olan The Last of Us’ın dizisi üzerinde çalışıldığını duymayan, bilmeyen kalmamıştır diye tahmin ediyoruz. Bununla birlikte, şu ana kadar dizi hakkında öğrenebildiğimiz bilgilerin son derece sınırlı olduğunu söyleyelim. Öyleki henüz bu dizinin tam olarak ne zaman çıkacağını bile bilmiyoruz. Ancak bu konu hakkında artık elimiz daha güçlü.

Dizinin başrol oyuncusu olan Bella Ramsey tarafından yapılan açıklamaya göre, merakla beklenen bu diziyi 2022 yılı içerisinde izlemeye başlayacağız. Ancak bırakın 2022’nin hangi ayı, hangi günü vizyona gireceğini Ramsey yılın başı mı ortası mı sonu mu olduğu konusunda bile bilgi vermekten kaçındı.

The Last of Us Part 2 inceleme puanları

The Last of Us hayranlarına güzel haber

Ancak şu ana kadar dizi hakkında gelen kısıtlı bilgi ve sızıntıların da oldukça sınırlı kalmasından hareketle The Last of Us’ın 2022’nin sonlarına doğru seyirciyle buluşacağını tahmin etmek güç değil.

Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini yine oyunseverlerin yakından tanıdığı Naughty Dog’dan Neil Cruckmann üstleniyor. Curckmann’e ise Chernobyl dizisinden bildiğimiz Craig Mazin eşlik edecek. HBO’da yayınlanacak dizinin müziklerini ise, oyunun da müziklerinde imzası bulunan Gustavo Santaolalla hazırlayacak.

Dizinin şu ana kadar belli olan oyuncu kadrosu şöyle: Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy), Merle Dandridge (Marlene),Anna Torv (Tess), Nico Parker (Sarah), Jeffrey Pierce (Perry), Con O’Neill (Bill) ve Murray Bartlett (Frank).

Netflix, bazı bölgelerde zam yapıyor