Realme 9 Pro’nun hem özellikleri hem de tasarımı sızdırıldı

realme 9i özellikleri

Kendisini görmek için geri sayıma geçtiğimiz Realme 9 Pro, lansmana sayılı gün kala bir kez daha sızıntılara konu oldu.

Realme 9 Pro’nun hem özellikleri hem de tasarımı sızdırıldı. Çinli teknoloji şirketi Realme tarafından önümüzdeki ay içerisinde resmen tanıtılarak satışa sunulması beklenen 9 Pro’nun hem tasarımı hem de teknik özellikleri internete düştü. Ünlü duyumcu Steve Hemmerstoffer tarafından paylaşılan bilgilere göre, Realme’nin yeni modeli aslında daha önce tanıtılan Realme 9i modelini anımsatacak.

6.59 inç’lik AMOED ekrana sahip olacağı belirtilen cihazda Snapdragon 695 5G yonga seti bulunacak. Tercihe bağlı olarak 6 veya 8GB RAM modellerinden birinin tercih edilebileceği bu telefonda dahili depolama alanı olarak ise sadece 128GB seçeneği bulunacak.

realme 9 pro

Realme 9 Pro’nun hem özellikleri hem de tasarımı sızdırıldı

Realme 9 Pro’nun arka yüzeyine baktığımız zaman 64MP + 8MP + 2MP’lik üç farklı kameradan oluşan bir kurgunun olduğunu ön yüzeyinde ise 16MP’lik tek bir lensin bulunduğunu görüyoruz. Cihazın 5.000mAh’lık bataryasının 33W hızlı şarj desteği sunduğunu da hatırlatalım.

Telefonun en dikkat çeken özelliklerinden biri de ekran içerisine yerleştirilmiş parmak izi okuyucu sensörü. Realme 9 Pro modelinde de parmak izi okuyucunun ekran altına yerleştirilmesiyle birlikte, artık bu özelliğin de bir tür varsayılan özellik olarak görülmeye başlandığını söyleyebiliriz. Buradan hareketle de, artık yeni çıkacak orta segment cihazlarda bile bu özelliği görmek şaşırtıcı olmayacaktır.

Son olarak önümüzdeki ay içerisinde tanıtılarak resmen satışa sunulması beklenen Realme 9 Pro’nun fiyatı konusunda ise şu an için kesin bir bilgi bulunmuyor.

Facebook yeni bir problemle karşı karşıya! Şikayetler bitmiyor