The Last of Us dizisi tüm soru işaretlerini giderecek

The Last of US 2 13

Sony’nin oyun dünyasını sallayan oyunu The Last of Us şimdi de dizi oluyor. İşte The Last of Us dizisi hakkındaki son detaylar.

Sony’nin bu yıl içerinde satışa sunduğu The Last of Us Part 2 büyük ses getirmişti. Lakin ilk oyun ile ikinci oyunun hikayesinin farklı bir çizgi izlemesi oyun severlerin kafasında pek çok soru işaretinin oluşmasına da neden olmuştu.

Zira pek çok oyun sever, ilk oyundaki ateş böceklerinin nasıl yok olduğunu anlayamamıştı. İkinci oyun karşımıza çıkan dünya pek çok soru işaretini de beraberinde getirmişti. Sony bu soru işaretlerini gidermek için bir dizi yayınlamaya karar verdi.

The Last of Us

The Last of Us dizisi hikayeyi daha da genişletecek

HBO’da yayınlanacak olan dizi ile ilgili pek fazla detay paylaşılmamıştı. Dahası dizinin yayınlanacağı HBO yönetimi bile çok fazla bilgiye sahip değildi. Geçtiğimiz gün dizinin yaratıcısı Craig Mazin Last of Us dizisi hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Craig dizi ile birlikte hikayenin genişletileceğini açıkladı. Böylece ilk oyun ile ikinci oyun arasında soru işaretlerine neden olan bazı gelişmeler dizi ile cevap bulmuş olacak.

Yapımcı ekip dizinin 2021 yılında yayınlanmasını bekliyor. Lakin malum koronavirüs sürecinden ötürü belli başlı gecikmeler yaşanabilir. Hali hazırda salgın yüzünden pek çok dizinin çekimleri durdurulmuş durumda. Dolayısıyla The Last of Us dizisinin zamanında yayınlanması da çok kolay görünmüyor.

Kirin 1020 Apple A14’ten çok daha maliyetli