The Last of Us Part 2 için yeni video

last of us 2

PlayStation 4’ün kuşkusuz en merak edilen oyunlarından biri olan The Last of Us Part 2 için yeni bir video yayınlandı. Naughty Dog tarafından geliştirilen yapımın çıkış tarihinin hala açıklanmamış olması da biraz can sıkıcı diyebiliriz. Şimdilik yapabileceğimiz tek şey yayınlanan tanıtım videoları ile idare etmek.

The Last of Part 2 ile macera devam edecek

PlayStation 3’ün son demlerinde yayınlanan The Last of Us, beklentilerin de üstünde bir satış başarısına imza atmıştı. Naughty Dog’un PlayStation’da efsaneleşen Uncharted serisinden bile fazla ilgi gören The Last of Us, PlayStation 4 çıktıktan sonra bu konsolda da boy göstermişti.

Genel kanı Naughty Dog’un yeni Last of Us oyununu daha da erken duyuracağı yönündeydi. Fakat görünen o ki The Last of Us Part 2 de aynı selefi gibi PlayStation 4’ün son demlerinde satışa sunulacak.

Geçtiğimiz E3 2017’de duyurulan oyun için uzun süredir yeni bir video yayınlanmamıştı. Merakla beklenen video sonunda Paris Game Week 2017’de açığa çıktı. The Last of Us Part 2 için yayınlanan yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yayınlanan video oyunun hikayesine dair bazı ip uçları içerse de hala oynanış dinamiklerine dair pek bir bilgimiz yok. Umarız Naughty Dog, The Last of Us Part 2 için yayınlayacağı bir sonraki videoda belli başlı oynanış dinamiklerine de yer verir.

Süper kahramanların beyaz perdedeki yükselişi