The Last Guardian Bilmecesi Devam Ediyor

The Last Guardian Bilmecesi Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberlerle iptal edildiği iddia edilen The Last Guardian hakkında Sony cephesinden önemli açıklamalar geldi.

2007 yılından beri yapım süreci devam eden ve E3 2009 kapsamında ilk kez gösterildiği günden beri oyunseverlerin düşlerini süsleyen The Last Guardian hakkında geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberlerde oyunun sonunda iptal edildiği iddia edilmişti. Oyunun iptal edildiği yönünde çıkan bu haberlere yanıt veren Sony yetkilisi Scott Rohde bu haberleri yalanlamış olsa da, zaten her geçen yıl oyunun çıkacağına inancı biraz daha azalan oyunseverler The Last Guardian‘dan umudu kesme noktasına geldi.

The_Last_Guardian

Ico ve Shadow of the Colossus gibi oyunların yapımından sorumlu olan Japon oyun stüdyosu Team Ico tarafından geliştirilmekte olan The Last Guardian, 2009 yılında tanıtılmasının ardından defalarca oyun dünyasının gündemine geldi. Zaman zaman ortaya çıkan ufak detaylarla gündeme gelen The Last Guardian, son yıllarda genelikle iptal haberleriyle anıldı. Ortaya atılan bu iddialardan ve oyunu saran belirsizlikten kurtulmak isteyen Sony yöneticisi Shuhei Yoshida, E3 2014 kapsamında konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

The Last Guardian üzerinde çalışmaya devam ettiklerini ve oyunu çıkarmaya kararlı olduklarını belirten Yoshida, eğer oyun iptal edilirse bunu kendilerinin hemen açıklayacaklarını ve bu açıklama gelmediği taktirde çıkan haberlere itimat edilmemesi gerektiğini belirtti.

Windows 9 İle Geleceğe Dönüş