The Last Guardian Bir Kez Daha Gündemde

The Last Guardian Bir Süre Daha Görünmeyecek

Yıllardır oyun dünyasının gündeminde olan ve bir türlü piyasaya sürülmeyen The Last Guardian hakkında konuşan Sony, oyunseverleri bir kez daha umutlandırdı.

Ico ve Shadows of the Colossus gibi klasikleşmiş oyunların yapımından sorumlu olan Team Ico stüdyosu tarafından geliştirilen The Last Guardian, yıllardır oyun dünyasının gündemini meşgul ederek henüz piyasaya bile sürülmeden bir efsane haline gelmeyi başardı. Yapımına 2007 yılında başlanan ve ilk olarak gösterildiği E3 2009’dan beri oyunseverlerin düşlerini süsleyen The Last Guardian’ın uzun süre sessizliğe gömülmesi oyunun iptal edildiğini düşündürmüş olsa da, son aylarda Sony cephesinde yaşanan hareketlenmeler oyunun hala gündemde olduğunu gösterdi.

The_Last_Guardian

Bir gün piyasaya sürülüp sürülmeyeceği uzun süredir tartışılan The Last Guardian’la ilgili umut verici açıklamalara bir yenisini daha ekleyen Sony, PlayStation 4 kullanıcıları tarafından merakla beklenen oyunu bir kez daha oyun dünyasının gündemine getirdi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Tokaigi Japan Game Party 2015’e katılan Sony yöneticisi Yasuhide Kobayashi, verdiği röportaj sırasında The Last Guardian’a da değindi ve oyunun hala yapım aşamasında olduğunu söyleyerek oyunseverleri sevindirdi.

The Last Guardian‘ın Sony’nin en merak edilen oyunları arasında yer aldığını söyleyen Kobayashi, oyunu bir an önce kullanıcıların beğenisine sunmak için sabırsızlandıklarını belirtti.

LG G4’te Elektronik Kalem Bulunmayacak