Hunt Showdown artık oynanabilir!

hunt showdown

Türk kökenli oyun yapımcısı Cevat Yerli’nin kurucusu olduğu Crytek tarafından geliştirilen Hunt Showdown, Steam üzerinden erken erişime açıldı. Yani bir diğer değişle, oyun artık oynanabilir konuma geldi. Dilerseniz, oyunu hemen satın alarak Steam kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bir Türk’ün eseri; Hunt Showdown

Aslına bakılırsa Hunt Showdown hayli uzun bir süredir gelişim aşamasındaydı. Bir ara oyunun iptal edildiği de iddia edilmişti. Fakat geçtiğimiz yıl düzenlenen E3 interaktif oyun ve eğlence fuarında Hunt Showdown bir kez daha ortaya çıktı. Crytek oyunun çıkış tarihi için 2018 yılını işaret etmişti. Nitekim, geçtiğimiz gün bu yapım Steam üzerinden erken erişime açıldı.

Peki erken erişim ne demek? Bu henüz oyunun yapım aşamasının tamamlanmadığı anlamına geliyor. Yani oyun pekala oynanabilir. Dinamiklerinde bir aksama yoktur. Fakat çeşitli açıklar ve çeşitli buglar ile karşılaşılması muhtemeldir. Geliştirici, erken erişim sürecinde oyunun yapım aşamasını sürdürür. Ortaya çıkan hataları giderir ve nihayetinde oyunu tam sürüm olarak kullanıcılara sunar.

Crytek, Hunt Showdown’ın en az 1 yıl erken erişimde kalacağını açıklamıştı. Ayrıca şu an 69TL’den satılan yapım, erken erişimin bitmesiyle daha da pahalanacak. Dip not olarak belirtelim.

Crytek’in Hunt Showdown’ın erken erişimine özel olarak yayınladığı yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. Videoda, oyunun atmosferi ve oynanış şekli gözler önüne serilmiş. Şunu rahatlıkla söylemek mümkün. Bu oyun gerçek anlamda tutar.

EA Play 2018 için tarih verildi