Half-Life 3 Hakkında Önemli Açıklamalar

Half Life 3 575

Merakla beklenen Half-Life 3’ün yapım aşamasında olmadığı yönünde çıkan söylentileri cevaplayan Valve, bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Half-Life, Counter Strike, Portal ve Left 4 Dead gibi popüler oyun serilerinin yanı sıra dünyanın bir numaralı dijital oyun platformunu da bünyesinde barındıran Valve Corporation, birçok yeni proje üzerinde çalışıyor olsa da şüphesiz stüdyonun en merak edilen oyunlarının başında Half-Life 3 geliyor. Son oyunu tam 7 yıl önce yayınlanan Half-Life serisinin hayranları bir süredir konuşulan yeni oyun için heyecanla bekliyor olsa da, son günlerde ortaya çıkan söylentiler bu oyunseverleri oldukça korkutmuştu.

Half-Life_3

Henüz Valve tarafından resmi olarak açıklanmayan Half-Life 3 hakkında şu ana kadar çıkan haberler oyunun yapım aşamsında olduğu yönünde olsa da, geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde oyunun iptal edildiği ve Valve yöneticisi Gabe Newell’un oyunun yapım aşamasında olmadığını açıkladığı iddia edilmişti. Bu haberler karşısında hayal kırıklığına uğrayan serinin hayranlarının konuyu doğrudan Gabe Newell’a sorması, bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını ortaya çıkardı. Kendisine yöneltilen soruları kısaca cevaplayan Newell, böyle bir açıklamada bulunmadığını belirterek oyunseverleri sevindirdi.

Xiaomi Laptop Gün Yüzüne Çıktı