Tesla eğlencenin dozunu artıracak: İşte yeni ekran deneyimi

Tesla eğlencenin dozunu

Tesla eğlencenin dozunu arttırmaya kararlı. Özellikle bazı yeni deneyimler ile kullanıcıları önemli ölçüde tatmin etmek istiyor. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Tesla eğlencenin dozunu artırmak için bazı yeni tasarım kararları alıyor. Batarya ve elektrikli motor teknolojisini üst seviyelere çıkaran şirket bugünlerde eğlence anlayışını gözden geçiriyor. Geniş merkezi ekranda film, dizi ve video oyunları Tesla araçlarında yer alacak gibi görünüyor.

Tesla eğlencenin dozunu

Dünyanın en büyük elektrik otomobil üreticisi olarak bilinen Tesla aslına bakacak olursak işleri iki koldan yürütüyor. İlk bölüm daha çok teknik işler ile ilgili. Özellikle batarya hacminin büyütülmesi ve araç menzillerinin uzatılması büyük bir mühendislik gerektiriyor. İşin bir diğer kısmı ise daha çok eğlence ile ilgili.

Tesla eğlencenin dozunu arttırmak istiyor

Tesla, araçlarında çok daha eğlenceli vakit geçirilmesini istiyor. Bu nedenle bazı yeniliklere imza atıyor. Özellikle Model S ve Model X araçlarında yeni geniş ekran yer alacak. Bu yeni geniş ekranla birlikte kullanıcılar çok daha fazla eğlenebilecek. Bu özelliğin otomobil üreticisi için çok kritik olduğu biliniyor.

Tesla eğlencenin dozunu

Yeni döndürülebilir ekran ile birlikte hem sürücüler hem de yolcular kolaylıkla ekranı görebilecek. Ayrıca ön yolcuların tüm bu eğlenceden payını alacağı söylenebilir. Sürücü odaklı bir deneyim sunsa bile Tesla diğer yolcuları unutmuyor. Şirket mümkün olduğunca çoklu eğlence ortamı sağlamaya gayret gösteriyor.

Hatırlayacağınız üzere Tesla araçlarında oyun oynamasına izin verilmişti. Fakat bununla ilgili ABD içerisinde karşı kararlar alındı. Bunun üzerine Tesla vazgeçmek zorunda kaldı. Şirket şimdilerde eğlenceyi artırmak için yeni yollar arıyor. Özellikle döndürülebilir ekran bunu büyük oranda sağlayacak.

Tesla Çin’deki işçilerini fabrikada uyumaya zorluyor

Elektrikli otomobil devi Tesla önümüzdeki aylarda daha eğlenceli araçlar için çalışmalarını devam ettiriyor. Otonom sürüş teknolojisi ile birlikte çok daha keyifli bir sürüş deneyimi ortaya çıkacak.