Tesla bedava kampanya başlattı: Şarjı dolan çıksın

Tesla yeni bir dava ile uğraşıyor!

Tesla bedava kampanya başlatarak önemli bir ilke imza attı. Şirketin son dönemlerde bu tür kampanyalara yönelme ihtimali olduğu tartışılıyordu. Beklenen oldu ve son derece büyük bir kampanya başladı.

Tesla bedava kampanya ile yine kendisinden bahsettirdi. Dünyanın en büyük elektrikli otomobil devleri içerisinde yer alan Tesla yeni teknolojilerle kullanıcıları buluşturuyor. Şirket özellikle son dönemlerde şarj ve batarya konusunda üst seviyelere ulaşmayı başardı. Şimdi ise ücretsiz bir şekilde araçları şarj edebilecek potansiyelde.

Çin sevkiyatı ile birlikte satış rakamlarını önemli ölçüde artırmayı başaran Tesla bu defa gözünü bedava kampanyalara çevirdi. Ortaya çıkan son detaylara göre Tesla Supercharger istasyonları tatil dönemlerinde ücretsiz oluyor. Böylece sürücüler bedava bir şekilde araçlarını tamamen dolduracak.

Tesla bedava kampanya ile şarj dağıtıyor

Tesla tarafından başlatılan kampanya aslına bakacak olursak büyük bir öneme sahip. Mesela bugüne kadar hiçbir elektrikli araç markası böyle bir kampanya düzenlenmedi. Önümüzdeki yıllarda buna benzer kampanyaların daha fazla yaşanma ihtimali bulunuyor. Böylece elektrikli otomobil alanında yaşanan rekabet kullanıcılara olumlu yansıyacak.

Tesla bedava kampanya

Elektrikli otomobil devi Tesla tatil süreleri boyunca ücretsiz bir şekilde araçları şarj etmeye karar verdi. Ancak bu karar sadece ABD sınırları içerisinde geçerli. Şirket tatil süreleri boyunca yoğun olmayan şarj istasyonlarında bu kampanyayı gerçekleştirecek. 23 Aralık ile 26 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli olacak Tesla bedava kampanya sayesinde kullanıcıların gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Tesla yeni güncelleme ile çok önemli bir özellik kazanıyor (Video)

Elon Musk buna benzer kampanyaların daha fazla yapılacağının sinyallerini verdi. Belki de önümüzdeki yıllarda birçok elektrikli araç hizmeti bedava olarak kullanılabilecek. Peki siz elektrikli otomobil devi tarafından sunulan bu kampanya hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.