Tesco Hudl

PR1 580 90 e1383739427384

Bu da nedir?  Bir alışveriş merkezi tablet mi üretiyor?  Dahası Argos  perakende zinciri de  mi tablet üretecek?

1

Hudl tablet  oldukça ucuz, 119 Sterlin ve 100 Sterlin arasında değişebilen aralıkta fiyatlarda. Hudl için verilen tablet fiyatı bizce çok iyi belirlenmiş.

Sportif sağlam bir kasa ve sevecen, yeterli 7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Stock Android, heryeri kaplayan çeşitli arayüzleri sevmeyenler için hoş olacaktır ve ek microSd slotu da sizler için oldukça kullanışlı hale getirilmiş.

4 çekirdekli işlemciye sahip olması her ne kadar çok büyük bir güce sahip olduğu anlamına gelse de, elbette Hudl , süper cazibeli işler yaparak sizi sürekleyip götüremeyecek.  Kamerası için ise çok güçlü  olduğunu  söyleyemeyiz.

Hızlı Karar

Eğer 200 sterline kadar çıkabiliyorsanız, Google Nexus 7’yi piyasadaki  en iyi fiyata sahip olarak tavsiye edebiliriz. Eğer paranızın yarısını harcamayı planlıyorsanız, Hudl’ı geçebilecek daha iyi bir tablet göremiyoruz.

Google nexus 10

Google Nexus üzerinde konuşulması gereken en önemli noktalardan bir tanesi 10.1 inç ekranı.

indir

İnç başına  300 pixelle Apple’ı ve Retina ekranları alt edebilecek,  gezegendeki en yüksek çözünürlüğe sahip tablet.

Ayrıca çok muhteşem bir çalışma performansı var. Panoramik fotoğraf çekme süresince diğer tabletlerde karşılaştığımız sıkıntılardan bizi uzak tuttu. Bu tablet oldukça hızlı ve hangi eleştiriyi yaparsanız yapın Nexus 10’un gerçekten şık bir tablet olduğunu söylememizden alı koymayacaktır.

Hızlı Karar

Nexus 10’un, Nexus 7 kadar makul bir fiyatı olmasa da piyasada ki en iyi Android tabletlerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Kesinlikle Apple’ın yüksek fiyatlı iPad4’ ü ile ücret konusunda yarışır. Ödeyeceğin fiyata göre , hayal kırıklığına hiç uğramayacağını içten söyleyebiliriz.