HTC’den Nexus 9 tablet için çılgın indirim!

htc nexus 9 ilginc indirim

Geçtiğimiz yıl HTC tarafından üretilen Google’ın Nexus 9 tableti, ilginç derece düşük bir fiyatla satışa çıkarıldı. %40 oranındaki bu büyük indirim bir hata değil. Aksine HTC’nin düzenlediği bir kampanya. Nexus 9’un indirimli fiyatını merak ediyorsanız, haberimize bekliyoruz.

htc-nexus-9-ilginc-indirim

HTC, son günlerde ilginç gelişmeler ile gündeme geliyor. Firma, geçtiğimiz hafta Re isimli 200 Dolarlık aksiyon kamerasını 50 Dolara satışa çıkarmıştı. Şimdi ise yine bir indirim ile karşımızda. Bu sefer yapılan indirim daha fazla kişiye hitap ediyor.

2014 yılında Google için HTC tarafından üretilen Nexus 9 tablet, tam %40 indirimli olarak satışa çıkarıldı. Oldukça başarılı bir tablet bilgisayar olan Nexus 9, Google’ın en güncel tablet bilgisayarı. Yani aslında hala satın alınablir.

16 GB depolana alanına sahip olan Nexus 9, 240 Dolardan satışa çıkarıldı. 8.9 inç ekran boyutuna sahip güncel bir tablet için bu oldukça uygun bir rakam. Bu model kısa süre içerisinde tükendi. Ancak diğer versiyonlar da aynı indirim oranına sahip. 32 GB depolama alanlı HTC Nexus 9 287 Dolara satılırken, LTE destekli 32 GB’lık model ise 360 Dolar. Normalde 500 Dolarlık bu model, indirim ile 360 Dolara satın alınabiliyor. İndirim ne yazık ki ülkemiz için geçerli değil. Kısa bir süre sonra bitecek olan bu kampanyadan faydalanabilecek kullanıcıların çok şanslı olduğunu söylemek istiyoruz.

Uygun fiyatlı 5 su geçirmeyen telefon!