PES 2022 tamamen ücretsiz olacak!

PES 2020 inceleme puanları

Konami tarafından geliştirilen PES 2022 için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Görünüşe göre PES 2022 tamamen ücretsiz olacak. İşte konu ile ilgili detaylar.

Futbol oyunu denildiğinde insanların aklına direkt olarak iki isim gelecektir. FIFA ve PES. Bilindiği üzere PES eski günlerinin çok uzağında. Konami tarafından geliştirilen yapım 2013 sonrasında farklı bir stile kavuşmuştu. Nitekim bu stil PES fanları tarafından pek de hoş karşılanmadı.

Nitekim PES serisi yıllar içerisinde yavaş yavaş eski popülaritesini kaybetti. 2019 yılında tamamen farklı bir konsepte kavuşan yapım e-spor’a odaklanan bir yapıyla karşımıza çıktı.

Geçtiğimiz yıl ise oyun için sadece basit bir güncelleme yayınlandı. Yani Konami PES 2021’i satışa sunmak yerine PES 2020 üzerine şekillendirilmiş PES 2021 güncellemesini satışa sunmuştu.

PES 2022 tamamen ücretsiz olacak!

Merakla beklenen PES 2022 içinse ilk demo geçtiğimiz gün yayınlandı. Yayınlanan demo bazı oyun severleri memnun etse de bazıları bu demodan pek hoşnut kalmadılar.

Peki PES 2022 bekleneni verebilecek mi? Açıkçası şu anda bu konuda fikir yürütmek biraz zor. Fakat ortaya çıkan son söylentilere göre Konami PES 2022’yi tamamen ücretsiz olarak yayınlamak istiyor. Buradaki temel amaç ise PES 2022’nin oynaması ücretsiz bir yapıyla satışa sunulmak istenmesi.

Böylece Konami oyun için satışlarla para kazanmaya çalışacak. Malum son dönemde pek çok oyun “oynaması ücretsiz” formatıyla satışa çıkıyor. Sonuç olarak üreticiler oyun içi satışlarla para kazanıyorlar.

Redmi 9 Android 11 güncellemesi almaya başladı