Telegram iOS güncellemesi birçok yeni özellik getiriyor

Telegram görüntülü aramalar özelliği büyük bir güncelleme aldı

Telegram iOS güncellemesi son derece önemli özellikler kazandıracak. Yıldızı iyice parlayan Telegram, kullanıcı memnuniyetini artırmaya çalışıyor.

Telegram iOS güncellemesi ile gündemde. Bugün bloğunda çeşitli gönderiler paylaşan Telegram yeni özelliklerini duyurdu. Bu özelliklerin iOS kullanıcılarına çok fazla avantaj sağlayacağını söyleyebiliriz. Ayrıca içlerinde yer alan bir özellik kullanıcıları adeta mest etti.

Konuyla ilgili gelen son detaylara göre canlı yayınlar, yeni ek menü ve indirme yöneticisi gibi özelliklerin Telegram platformuna geldiği ortaya çıktı. WhatsApp’tan sonra aylık 500 milyon civarında aktif kullanıcıya sahip olan bu platform en iyiler içerisinde yer alıyor. Uygulamanın 1 milyardan fazla indirilmesi ise çok fazla tercih edildiğini gösteriyor.

Telegram iOS güncellemesi birçok sorunu ortadan kaldırıyor

Dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulamaları içerisinde yer alan Telegram yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılara önemli bir özellik sunuyor. Bundan sonra uygulamayı kullananlar dosya indirmek için depolama sınırı yaşamadan kolayca bu işlemi gerçekleştirebilecek. Her bir dosya için 2 GB büyüklük tercih edilebilecek.

Telegram iOS güncellemesi

Telegram platformunu kullanan kişilerin en fazla şikayet ettiği konulardan birisi de depolama sorunuydu. Ne yazık ki bazı dosyalar depolama sorunu nedeniyle karşı tarafa iletilemiyordu. Telegram yeni gelen özellik ile birlikte bu sorunu atlattı. İsteyenler indirilen dosyaların tamamını veya bir kısmını tek tek görüntüleyebilir.

Telegram kapatılma tehlikesi ile karşı karşıya: Bu sefer işler ciddi

Telegram iOS güncellemesi ile birlikte indirmeyi durdurup devam etmek isteyenler veya sohbet içerisinde görünür hale getirmek isteyenler indirilenler bölümüne kavuşuyor. Karşı tarafa fotoğraf veya video gönderirken seçilen medya düzenlenebiliyor. Yeni güncelleme tüm iOS kullanıcıları için kullanılabilir durumda.