Teknolojide gelecek hafta etkinlikleri – 21/27 Haziran

teknolojikullanımı

Teknolojide gelecek hafta özellikle Microsoft tarafında önemli bir gelişme yaşanacak. Windows ile ilgili büyük bir duyurusu olduğu için önümüzdeki hafta Windows kullanıcıları için önemli bir hafta. Realme yeni telefonunu tanıtacakken Xiaomi ise yeni SmartWatch tanıtımına hazırlanıyor. İşte Haziran ayının son haftasındaki etkinlikler…

Teknolojide gelecek hafta

Mi 11 Lite 4G ve Mi Watch Revolve Active – 22 Haziran

Xiaomi 22 Haziran’da Hindistan’da bir lansman etkinliği düzenleyecek. Teknoloji devi, üst orta sınıf telefonu Mi 11 Lite’ın yanı sıra yeni bir akıllı saat olan Mi Watch Revolve Active’i piyasaya sürmeyi planlıyor.

b41

Realme Narzo 30 – 24 Haziran

Narzo 30A ve Narzo 30 Pro 5G’nin piyasaya sürülmesinden aylar sonra realme, Narzo 30’u piyasaya sürecek şu an için ilk olara Hindistan’da piyasaya sürülecek. Üretici, telefonun 4G ve 5G versiyonlarında satışa sunulacağını zaten onayladı. Realme, yeni telefonların yanında 32 inçlik bir akıllı TV de duyuracak.

Teknolojide gelecek hafta

Teknolojide gelecek hafta

Windows 11 – 24 Haziran

Microsoft, 24 Haziran’da Windows’un yeni bir sürümünü duyuracak . Web’de zaten mevcut olan sızdırılmış bir sürüm sayesinde Windows 11 olarak adlandırılacağını zaten biliyoruz. Önümüzdeki haftanın en merakla beklenen duyurusu diyebiliriz.

vivo

Vivo V21e 5G – 24 Haziran

Vivo ayrıca 24 Haziran’da lansman yapmaya hazırlanıyor. Üretici, o gün orta sınıf bir 5G telefonu olan Vivo V21e 5G’yi duyurmayı planlıyor. Vivo, Snapdragon 720G işlemci tarafından desteklenen cihazın 4G sürümünü zaten 400 doların biraz üzerinde satıyor, bu yüzden bunun biraz daha pahalı olması bekleniyor.

Teknolojide gelecek hafta