Xiaomi Mi 6 yeni tasarımıyla göz dolduruyor

xiaomi mi 6 5

Xiaomi’nin önümüzdeki günlerde satışa sunacağı yeni amiral gemisi modeli Mi 6 yeniden sahnede. İşte Xiaomi Mi 6 için sızdırılan yeni görseller.

Çin’in önemli telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, yeni amiral gemisi modeli için artık gün sayıyor. Bir süredir hakkında bazı söylentilerin ortaya çıktığı Xiaomi Mi 6’nın tanıtılmasına artık sayılı saatler kaldı. Hatırlanacağı üzere Xiaomi geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Mi 6 modelinin 19 Nisan’da tanıtılacağını açıklamıştı.

Birçok teknoloji tutkununun merakla beklediği Mi 6 özelliklerinin yanı sıra uygun fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Çinli üreticinin Snapdragon 835 yonga setiyle gelecek ilk modeli olan Mi 6’nın Plus bir versiyonunun da olması bekleniyor.

Bugün ilerleyen saatlerde tanıtılması beklenen Xiaomi Mi 6 için geçtiğimiz saatlerde bazı yeni görseller sızdırıldı. Sızdırılan yeni görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu görsellerin Xiaomi Mi 6’ya ait olduğu kesin gibi görünüyor. Zira birkaç saat sonra tanıtılacak olan bir cihaz için son anda sızdırılmış bu görsellerin pek de fake olma ihtimali varmış gibi durmuyor.

Son olarak Mi 6’nın sızdırılan özelliklerini de bir kez daha hatırlayalım. Xiaomi Mi 6, gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 835 yonga setinden alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyecek olan cihazın dahili depolama alanı ise minimum 64GB olacak. 12MP’lik ana kameraya 8MP’lik ön kameranın eşlik ettiği Mi 6, 3200 mAh gücünde ortalama bir bataryadan beslenecek. Cihaz kutudan ilk çıktığında Android 7.1.1 ile çalışacak.