Tecno, MediaTek Dimensity 9000+ ile İlk Katlanabilir Telefonu Phantom V Fold’u Tanıttı

htv

Barselona’daki Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2023’de firmalar yeni cihazlarını tanıtmaya devam ediyor. Son olarak Tecno, ilk Katlanabilir Telefonu Phantom V Fold’u tanıttı.

Tecno bugün Barselona’daki Mobile World Congress (MWC) 2023’te ilk kez ürünlerini tanıtmaya başladı. Firma bu tanıtımda ilk katlanabilir akıllı telefonu Phantom V Fold’u izleyenlerin beğenisine sundu. Telefon, MediaTek’in amiral gemisi Dimensity 9000+ işlemcisinden alan dünyanın ilk soldan sağa katlanabilir akıllı telefonu olacak. Cihaz için özel olarak özelleştirilmiş çift SIM, çift 5G işlemci, gelişmiş bir TSMC 4nm üretim süreciyle üretilir ve düşük güç tüketimi ile olağanüstü akıcı katlanabilir cihaz performansı sunuyor.

Tecno

Telefon ayrıca süper ışığa duyarlı özel sensörlü 50MP ana kamera, iki arka lens ve iki ön lens dahil olmak üzere ultra net 5 lensli bir fotoğraf sistemi ile donatılacak. Sistem, geliştirilmiş arka kamera özçekimlerinden daha sürükleyici geniş ekran görüntülü aramaya kadar, telefonun katlanır tasarımının mümkün kıldığı heyecan verici bir fotoğrafçılık deneyimi yaratıyor. 

Tecno’nun tanıttığı bu ürün fuardaki çeşitli stratejik ortaklarıyla etkileşimlerinin bir parçası olarak MediaTek’in MWC standında sergilenen Dimensity 9000+ işlemcili tek katlanabilir cihaz olacak. Cihazla ile ilgili bilgilerin bir hayli kısıtlı olduğunu belirtelim.. Ayrıca kırışma durumunun nasıl olduğu, telefonun düz katlanıp katlanmadığını, bir IP derecesi olup olmadığı gibi bilgiler şu an muamma.

iPhone 15 Pro için koyu kırmızı renkli özel sürüm gelecek