TCL, 240 57,1 inç Çift 4K Kavisli Oyun Ekranını tanıttı

TCL Çin’in Şangay kentinde düzenlenen  fuarda dünyanın ilk 57,1 inç DUHD 240Hz R1000 kavisli oyun ekranını tanıttı.

TCL , televizyon, akıllı telefon, tablet ve diğer elektronik cihazlar için LCD, OLED ve Mini-LED paneller üretme konusunda lider firma durumunda. Bu kategoride başarılı ürünler çıkarmaya devam ediyor. Bunun son örneğini de düzenlenen Şangay’da düzenlenen fuarda gördük.

Kavisli ekranlar, Samsung gibi üreticiler yeni modeller sunmaya devam ettikçe giderek yaygınlaşıyor. Koreli şirketin Odyssey G7 C27G7 monitörü kavisli ekranlardan biri. Şimdi TCL, altında birinci sınıf teknoloji bulunan 57,1 inçlik kavisli paneliyle çıtayı daha da yükseltti. Devasa ekran, alüminyum çerçeve üzerinde duran kavisli bir panele sahip.

TCL

TCL CSOT, ekranlarının VD’nin üst düzey IP algoritması ile işbirliği içinde kendi geliştirdikleri HVA teknolojisinin bir sonucu olduğunu gururla duyurur. Bu işbirliği, dünyanın ilk 57 inç R1000 8K ileri teknoloji kavisli oyun ekranının yaratılmasına yol açtı. Maksimum 7840×2160 çözünürlük veya DUHD (Çift 4K) sunar. Ek olarak, ekran maksimum 240 Hz yenileme hızına sahip. Şirket, ekranı 8K markasıyla pazarlarken, çözünürlük tam olarak 8K olmadığını doğruluyor.

Ekran, 1 ms’lik hızlı tepki süresi sunarak akıcı oyun deneyimleri sağlar. Hem FreeSync hem de G-Sync ile uyumludur ve daha iyi görüş sağlığı için kapsamlı göz koruması sağlayan SAGLR %42 yüksek pus ve düşük yansıma teknolojisi içerir. 57 inçlik büyük boyutu ve üç kenarındaki minimum çerçevelerle ekran, yalnızca 13,4 mm’lik minimum kalınlıkla zarif bir görünüme kavuşuyor.

Xiaomi Smart Speaker Lite, Avrupa’da satışa çıkarıldı