Samsung’dan 27 inç S27D590C Kavisli Monitör

Samsung

Samsung’un yeni nesil kavisli monitörü, çoklu ortam içeriğini daha cazip, canlı ve gerçeğe uygun yansıtacak şekilde tasarlandı.

Samsung Electronics, eğlence içeriğinin görsel gücünü artıracak şekilde tasarlanan 27 inç S27D590C Full HD Kavisli monitörü tanıttı. Ürün gelişmiş ekranı, kavisli tasarımı ve yenilikçi özellikleriyle, kullanıcıyı daha çok sarmalayan bir görüntüleme deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

S27D590C‘nin kavisli yapısı, ekranın merkezinden kenarlarına kadar, neredeyse özdeş görüntüleme mesafeleri sağlayarak, geleneksel düz ekranlı monitörlere göre görüntüleme deneyimini iyileştiriyor. İnsan gözündeki doğal kavis derecesine denk düşen bu kavis, kullanıcıların oyun oynarken ya da film izlerken, tamamen görüntüyle sarmalanmalarını mümkün kılıyor.

Bunlara ek olarak, ekranın kavisleri daha geniş bir görüş alanı ve daha güçlü bir derinlik duygusu yaratarak izleyicilerin panoramik bir görüntünün tadını çıkarmalarını sağlıyor ve üç boyutlu görüntülemeyi andıran bir etki yaratıyor. Üç boyut etkisi, yarış ve uçuş simülasyonu, avatar tabanlı maceralar ve atıcılık oyunları gibi, birinci kişinin gözünden oynanan oyunlarda etkisini yüksek derecede hissettiriyor.

Samsung

Hem yatay hem de dikey olarak 178 derecelik ultra geniş görüntüleme açısıyla, kavisli monitörün dikey hizalama (VA) paneli, her konumdan izleme deneyimini optimize ediyor ve resimdeki bozulmayı en aza indiriyor. Bunlara ek olarak, S27D590C‘nin “Mega Dinamik Kontrast Oranı” teknolojisi 3000:1 gibi yüksek bir oran sağlarken, 350 cd/m2 parlaklık değeri, daha derin siyahlar, saf beyazlar ve daha parlak renklerle gerçeğe en yakın görüntülerin üretilmesini sağlıyor.

Gelişmiş eğlence özelliklerinin entegrasyonu ile oyun ve çoklu ortam deneyimini bir üst seviyeye taşıyan monitör, yüksek kalitede stereo ses sağlayan entegre 5 watt’lık çift hoparlörle ve tek düğmeyle kolayca aktive edilebilen oyun modu fonksiyonuyla, tam donanımlı bir şekilde satışa sunuluyor. Oyun modu, ekrandaki değişiklikleri algılıyor ve oyundaki hareketlerin görünürlüğünün geliştirilmesi için bulanık görüntüleri düzeltiyor, renkleri iyileştiriyor ve kontrastı değiştiriyor.

Monitörün yalın ve minimalist görünümü, izleyicilerin hiçbir dikkat dağıtıcı unsur olmaksızın kavisli ekranın geliştirilmiş izleme deneyimini yaşamalarını sağlıyor. Kullanıcılar, ekranı eğme fonksiyonunu kullanarak, parlama ve yansımaları en aza indirecek şekilde kolayca ekran açısını ayarlayabiliyor. Monitör, 100×100 mm VESA standart aparatla sorunsuz bir şekilde duvara ya da masaya monte edilebilme özelliğine de sahip.

Playstation TV’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu