Tarkan’ın Büyük Sürprizi Sadece TTNET Müzik’te

tarkan iskender paydaş

İskender Paydaş ve Tarkan’ı buluşturan “Hop De” adlı şarkı, dijital platformlar arasında sadece TTNET Müzik’te kullanıcıların beğenisine sunuldu.

TTNET Müzik, ünlü aranjör İskender Paydaş ile megastar Tarkan’ın sürpriz çalışmasını müzikseverlerle buluşturuyor. Popüler müziğin iki önemli ismini ilk kez ortak bir projede bir araya getiren “Hop De” adlı şarkı, dijital platformlar arasında sadece TTNET Müzik’te kullanıcıların beğenisine sunuldu.

İskender Paydaş’ın “Zamansız Şarkılar II” adlı yeni albümünün çıkış şarkısı olan “Hop De”, Tarkan tarafından yazıldı ve bestelendi. Şarkının düzenlemesi ise Paydaş’ın imzasını taşıyor. TTNET Müzik kullanıcıları, müzik sektöründe heyecan yaratan “Hop De” adlı şarkıyı, öncelikli olarak dinlenebilme ve indirebilme ayrıcalığını yaşayacaklar.

tarkan_iskender paydaş_
Facebook’ta müzik, TTNET Müzik’ten dinleniyor

TTNET Müzik dinleyicileri, “Hop De” adlı şarkının yanı sıra yerli ve yabancı diğer hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyor. TTNET Müzik, Facebook’un Türkiye’deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler, bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyorlar. Kullanıcılar, dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyorlar.

Bing Twitter’dan Kaldırıldı!