Snoop Dogg’un Yeni Albümü TTNET Müzik’te

snoop dogg

Amerikalı rap şarkıcısı Snoop Dogg’un yeni albümü “Bush” Türkiye’deki dijital platformlar arasında sadece TTNET Müzik’te dinlenebilecek. TTNET Müzik dinleyicileri, yapımcılığını Grammy ödüllü Pharrell Williams’ın üstlendiği albümü online olarak dinleme imkânına sahip olacak.

TTNET Müzik, yerli ve yabancı milyonlarca şarkının yer aldığı zengin dijital müzik arşivine her geçen gün yenilerini ekleniyor. Yenilikçi uygulamaları ile müzikseverlerin dijital müzik deneyimini zenginleştiren TTNET Müzik, online ücretsiz dinleme özelliği de sunuyor.

snoop dogg

Ünlü rap şarkıcısı Snoop Dogg’un yeni albümü “Bush” da, 8 Mayıs’a kadar dijital platformlar arasında ilk kez TTNET Müzik üzerinden online olarak dinlenebilecek. Müzikseverler, bu özellikten ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Dünya çapında 35 milyondan fazla albüm satan Snoop Dogg, merakla beklenen yeni albümünü dinleyicilerine sunuyor. Grammy Ödüllü Pharrell Williams’ın yapımcılığını üstlendiği albümden şimdiye kadar “Peaches N Cream” ve “So Many Pros” single’ları yayınlandı. Snoop Dogg’un yeni albümü “Bush”ta yer alan 10 şarkıyı TTNET Müzik üzerinden dinlemek mümkün olacak.

Samsung, Alzheimer’a karşı Backup Memory’yi duyurdu