Samsung’dan Kişiye Özel Seyir Deneyimi

samsung logo 3

Kişiye özel seyir deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyarak yenilenen Samsung On TV, izleyicinin tercihlerini göz önünde bulundurarak ona içerikler öneren yeni özelliğiyle, artık çok daha “akıllı”.

Türkiye’deki tüketicilere, kullanıcısına özel olarak uyarlanabilen bir televizyon deneyimi sunan Samsung On TV, “televizyon programı öneri servisinin içeriği ve kapsamı çeşitlendirilip geliştirilerek yenilendi. Kişiye özel olarak uyarlanan ve yeni içerikler eklenerek zenginleştirilen On TV, izleyicilere vakit kaybetmeden, kısa sürede zevklerine uygun programlara erişme fırsatı sunuyor. SNS üzerinde adı geçen popüler programlar da yine ON TV ile Smart TV’den takip edilebiliyor.

samsung-logo-3

Kullanımı kolay yeni arayüz

ON TV ile birlikte anasayfası da yenilenen Smart Hub; izleyicinin karşısına rehber, zaman çizelgesi görünümü, trending (popüler içerikler) olmak üzere 3 temel bölümden oluşan kolay bir arayüzle çıkıyor.

On TV ile kanal kanal gezmeye son!

Seyircinin kumandayla kanal kanal gezip ne izleyeceğine karar verme derdine bir son veren
On TV; artık izleyiciye bizzat içerik önerirken tüm program detaylarını da kullanıcıyla paylaşıyor. İçeriklerden ya da SNS’lerdeki trend analizinden çok sevilen programlara hızlıca ulaşmayı sağlayan On TV, seyir deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyor.

Bu özelliğin bulunduğu tüm Samsung 2014 Smart TV özellikli televizyonlar, 1200 TL’den başlayan fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor.

Assassin’s Creed Unity Hakkında Yeni Açıklamalar