Tarkan’dan “Geççek” açıklaması!

tarkan1

Yeni şarkısı “Geççek” ile ortalığı kasıp kavuran Tarkan, şarkı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Tarkan’dan “Geççek” açıklaması! Yeni şarkısı “Geççek” ile YouTube trendlerde hemen ilk sıraya yerleşen Tarkan, şarkı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Henüz 24 saat bile olmadan 5 milyonu aşkın kişi tarafından izlenen şarkının klibi, ünlü ismin hayranları tarafından fazlasıyla beğenildi. Kimileri ise şarkının bir şarkıdan daha çok marş gibi olduğunu ve Tarkan’ın yine farkını ortaya koyduğunu ifade eden yorumlarda bulundu. Ancak herhalde en güzel yorum, yine şarkının sahibi olan Tarkan’dan geldi.

tarkan

Tarkan’dan “Geççek” açıklaması!

Radyocu Mehmet Gezegen’e açıklamalarda bulunan Megastar, şarkısı için “Umut olur diye düşündüm.” dedi. Amacının insanlara moral vermek olduğunu da söyleyen Tarkan sözlerine şöyle devam etti:

“Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. ‘Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek’. Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım dedim. Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm. Dilerim ki ‘Geççek’ yüzünüzde bir gülümsemeye vesile olur ve hepimize iyi gelir.”

iPhone 11’in A13 yongası, Galaxy S22’nin Exynos 2200 SoC’sini ezdi