Tarihin En İddialı Korku Oyunu The Evil Within’e Geri Sayım Başladı!

evil within

Yaratıcı koltuğunda Resident Evil ile tanıdığımız Shinji Mikami’nin oturduğu ve Bethesda Softworks tarafından geliştirilen The Evil Within, kadrosuyla büyülüyor. The Evil Within, prodüksiyon açısından pahalı Hollywood yapımlarına taş çıkartacak nitelikte.

Bethesda Softworks’un geliştirdiği The Evil Within, 24 Ekim’de, PS, Xbox One, Xbox 360, PS4 ve PS4 için piyasaya sürülecek. The Evil Within, bir cinayet masası dedektifinin araştırmasını konu alsa da; işler çabucak insanı boyutun dışına taşıyor. İnsan mezbahaları, cehennemi andıran alternatif dünyalar ve türlü türlü grotesk yaratıklar; oyuncuların aklını başından alacak nitelikte. Bethesda Softworks, The Evil Within’i “Yaratılmış en iyi korku-aksiyon oyunu” olarak nitelendirirken, kendisine rakip olarak The Last of Us’ı seçiyor. Geliştiriciler, Last of Us’ın, The Evil Within karşısında standart bir aksiyon oyunu olduğunu da iddia ediyor.

2628170 1492582298 24432

The Evil Within’in baş yaratıcısı, Resident Evil Serisinden tanıdığımız Shinji Mikami. Yapımın seslendirme kadrosu ise kelimenin tam anlamıyla muhteşem: Oyunun şeytani karakteri Ruvik’i, Jackie Earle Haley (WatchmenA Nightmare on Elm Street) seslendiriyor. Kahramanımız Sebastian Castellanos’a, Hell On Wheels’den tanıdığımız Anson Mount hayat verirken,dedektif yardımcısı Juli Kidman’ı ise Dexter’den tanıdığımız Jennifer Carpenter  seslendiriyor.

Söz konusu yapımın bütçesi 20 milyon dolardan fazla ve oynanış ömrü, 20 saati aşıyor.

Biz oyunseverlere de, 24 Ekim 2014’ü iple çekmek kalıyor.