FIFA 15’den Eden Hazard Videosu

fifa15 EdenHazard

FIFA 15’in tanıtım ve oynanış videolarına birde Eden Hazard videosu eklendi.

EA Sports’un yeni gözdesi FIFA 15 oyuncuların en çok merak ettiği futbol oyunları arasında yer alıyor. Bunun başlıca nedeni ortaya çıkan FIFA 15 videoları. Oyun severler bu videoları izledikçe oyunu oynamak için sabırsızlanıyorlar. Bu noktada oyun severleri daha da meraklandıracak son videoda Chelsea’nin yıldızı Eden Hazard yer alıyor.

 

 

Eden Hazard’ın yer aldığı FIFA 15 videosunda hem gerçek hayattan hemde oyundan sahneler karşımıza çıkıyor. Bu noktada EA Sports oyunun ne kadar gerçekçi olduğunu bizlere göstermeye çalışıyor. Videoyu izledikten sonra sizlerde FIFA 15’in gerçekten ne kadar gerçeğe yakın olduğunu anlayacaksınız.

FIFA 15’in son videosunda Eden Hazard gerçek hayatta hangi hareketi yaparsa aynısını oyunda görüyoruz. Bu da oyunda istediğimiz yerlerde estetik hareketler yapabileceğimiz anlamına geliyor. Hemde oldukça gerçeğe yakın. Videoyu izledikten sonra akıllara gelen ilk soru ise Eden Hazard’ın oyunda yaptığı hareketlerin hepsini yapıp yapamayacağımız. Çünkü topuk pası neyse ala ayağın altı ve tersiyle gol atmak epey zor olacaktır.

Avea 10. Yılında 10. İlindeki Çağrı Merkezi’ni Açtı