Expendables 4 ertelendi mi?

la2

Sylvester Stallone önderliğinde hazırlanması beklenen Rambo 5 ve Expendables 4 için yeni bilgiler geldi. Görünüşe göre bazı aktörlerin yoğun çalışma temposundan ötürü Expendables 4’ün seyircilerle buluşması biraz gecikecek.

Bir süre önce gelen bilgilerde, Sylvester Stallone’un Expendables 4 için çalışmalara başlayacağı bildirilmişti. Önceki 3 filmde olduğu gibi bu filmde de Hollywood’un pek çok kıdemli aksiyon yıldızının rol alması bekleniyor. Ancak bu isimlerden bazılarının çalışma takvimleri şu an dolu olduğu için Expendables 4’ün çekimleri de ertelenmek zorunda kaldı.

Rambo 5 daha önce gelecek!

Örneğin Arnold Schwarzenegger, bu yaz aylarında Terminator 6 ve Kung Fury 2 filmleri için çalışmalar gerçekleştirecek. Öte yandan Jason Statham’ın da Hobbs ve Shaw filmleri için çalışmaları var.

Rambo 5

Dolayısıyla Stallone, bu süreçte Rambo 5 için hazırlıkları tamamlayıp önümüzdeki sonbahar aylarında çekimleri gerçekleştirmek istiyor. Ve evet, bu sebeple de Expendables 4’ün çekimlerinin önümüzdeki senenin nisan ayında, Bulgaristan’da başlaması planlanıyor.

Samsung Galaxy A6+ (2018) kutu açılış videosu